Gençlerin Yeni Favorisi: Parrot AR. Drone Power Edition

poweredition outdoor orange 3691b

Cep telefonu, tablet gibi mobil cihazlarla kumanda edilebilen dünyanın ilk dört pervaneli Wi-Fi helikopteri AR.Drone’un yaratıcısı Parrot, sınırlı sayıda ürettiği Power Edition modeli ve yeni AR.Drone aksesuarlarını piyasaya sundu.

GPS Flight Recorder sayesinde AR.Drone 2.0, dünya üzerindeki ilk ve tek GPS modülü bulunan oyuncak haline geldi. 4 GB kapasiteli bu modül sayesinde uçuş bilgileri ve videoları kaydedilirken, uçuş kayıtları AR.Drone Akademisi’ndeki harita üzerinde 3 boyutlu olarak incelenebiliyor.

Bu modül sayesinde AR.Drone’u kalkış noktasına geri döndürmek de artık mümkün. Bunun için harita üzerinden AR.Dron’un uçmasını istediğiniz noktaları seçmeniz yeterli.

poweredition_indoor_orange_4041b

AR.Drone 2.0’da yer alan tüm özelliklere de sahip olan yeni model Power Edition, 1.099 TL’den satışa sunuldu.

 

GPS Flight Recorder sayesinde AR.Drone 2.0, 21 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul Boğazı’nı geçen ilk insansız hava aracı olma başarısını da elde etti (1007 metre).

Director Mode

AR.FreeFlight menüsünden erişilebilen Director Mode, daha stabil bir uçuşun yanı sıra hem çekim öncesi hem de çekim sonrası video düzenleme seçenekleri sunuyor. “Sağa/sola, ileri/geri, panorama” gibi uçuş yönlerini seçmek ve “diyafram, doygunluk, beyaz dengesi” gibi renk ayarlarını da yapmak artık mümkün. Kaydedilen tüm videolar, YouTube’da paylaşılabildiği gibi, kullanıcın AR.Drone Akademisi hesabında da yer alıyor.

1500 mAh Yüksek Kapasiteli Pil

Yeni 1500mAh yüksek kapasiteli piller ile AR.Drone artık tek uçuşta 18 dakika havada kalabiliyor.  

İnstagram’da Sahte Beğeni Şoku