Gen5detect : Dyson’ın Yeni Nesil Kablosuz Süpürgesi  

Gen5detect

Dyson’ın en güçlü kablosuz süpürgesi ve yeni beşinci nesil Hyperdymium motora sahip Dyson Gen5detect kablosuz süpürge, evinizdeki en küçük partikülleri yakalayabilen rakipsiz bir emiş gücü sunuyor.

Dyson, Mayıs 2023’te global olarak tanıttığı, yeni nesil Hyperdymium motora sahip, yüksek kaliteli temizlik performansı ve emiş gücüne sahip kablosuz süpürgesi Dyson Gen5detect i Türkiye’de kullanıcılarla buluşturuyor.

Dyson’ın şimdiye kadarki en güçlü ve akıllı yeni kablosuz süpürgesi, derinlemesine bir temizliğin bilimsel kanıtı için mikroskobik tozu tespit etme, temizleme ve hesaplama özelliklerine sahip.

Gen5detect

Yeni nesil Hyperdymium motor

 Bugüne kadar araştırma, laboratuvar, uzman ekip ve üretim kapasitesine 350 milyon sterlinden fazla yatırım yapan Dyson, 2004 yılından bu yana kendi motor teknolojisini geliştiriyor.

Önceki modellere göre daha küçük, daha hızlı ve daha güçlü olan motor, 135.000 devir sayısında dönerek bir Formula 1 motorundan dokuz kat daha hızlı çalışıyor. Bu güç, Gen5detect kablosuz süpürgenin Dyson’ın tüm kablosuz makineleri arasında en güçlü emiş gücüne sahip olmasını ve evinizdeki en küçük partikülleri yakalayabilmesini sağlıyor.

Gen5detect

HEPA filtreleme sayesinde toz ve ince partiküller haznede hapsoluyor

Dyson’ın en gelişmiş kablosuz süpürgesi Dyson Gen5detect tüm makineyi kapsayan tamamen sızdırmaz HEPA filtreleme sistemine sahip. Dyson Gen5detect kablosuz süpürgenin filtresinden yalnızca kirli hava geçiyor ve dışarı temiz hava veriliyor.

145 kez katlanan 1,9m filtre malzemesi, 0,1 mikrona kadar potansiyel olarak zararlı partiküllerin yüzde 99,99’unu yakalıyor. Sahip olduğu 14 siklon da hava akışındaki tozu temizliyor, böylece emiş kaybı olmuyor ve her temizlikte optimum performans sağlıyor.

Gen5detect

 

İki Kat Aydınlatma

Gen5detect kablosuz süpürge, iki kat daha fazla parlaklık üreten ve zemininizi daha da fazla aydınlatan, yeniden tasarlanmış bir Fluffy Optic süpürge başlığına sahip. Dyson mühendisleri, yeni ışık kaynağını Fluffy Optic süpürge başlığın uç kısmında mümkün olduğunca alçakta konumlandırılacak şekilde tasarladı ve yalnızca zeminlerdeki partikülleri aydınlatmak için bir ışık teknolojisi kullandı.

Bu büyük bir tasarım zorluğuydu çünkü optiği, baskılı devre kartı (PCB) ve termal çözümleri toplama özelliğinden ödün vermeden küçük bir alana sığdırmak gerekiyordu.

Gen5detect

Yeni kullanıcı arayüzü artık odanız temiz olduğunda size gösteriyor

Aydınlatma teknolojisinin insanların temizlik yapma şeklini değiştirmesinden ilham alan Dyson Gen5detect, artık kullanıcılara zeminlerinin ne zaman temiz olduğunu gerçek zamanlı olarak gösteren, tamamen yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü (UI) sunuyor. Bir piezo sensör, partikül boyutlarını saymak ve sınıflandırmak için akustik algılama kullanıyor ve LCD ekrandaki çubuklar artık gerçek zamanlı olarak çıkarılan partikül hacmine göre yükselip alçalıyor. Böylece kullanıcılar temizliğe ne zaman devam edeceklerini veya ne kadar zaman harcayacaklarını biliyorlar.

Kullanıcı arayüzündeki yazılım güncellemelerine ek olarak Gen5 motor, mühendislerin motorun hızını, gücünü ve sıcaklığını izlemek ve kontrol etmek için yeni bir yazılım geliştirmesini gerektirdi. Bu yeni yazılım, yeni kullanıcı arayüzüyle birlikte çalışarak kullanıcılarının olası sorunları gidermesini ve makinelerinin bakımını bağımsız olarak yapmasını sağlıyor.

Starfield’ın hemen başlarında en iyi uzay giysilerinden birine sahip olabilirsiniz