Gelmiş geçmiş en iyi video oyun hangisi?

God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

Oyun dünyasında en çok sorulan sorulardan birisi de tüm zamanların en iyi oyunu hangisidir sorusudur. Bu soruyu takipçilerine soran dünyaca ünlü bir oyun sitesinin aldığı yanıt ise epey ilginç.

Gelmiş geçmiş en iyi video oyun hangisi? Şu an internet çağını doyasıya yaşayan hemen herkes öyle zannediyoruz ki o ya da bu şekilde bir video oyun oynamış, ona bağlanmış ve o oyunda kendini bulmuştur. Bu oyun bazıları için bir menajerlik oyunu iken, bazıları için strateji oyunu olabilir. Bir kişi futbol oyunlarına aşıkken bir başkası aksiyon-macera türü oyunlardan başını kaldıramamıştır belki kim bilir. Ancak demin de söylediğimiz gibi, özellikle 80-90 jenerasyonu takipçilerimizin hemen hepsinin aklında şu an illa ki bir oyun canlanmıştır.

İşte dünyanın en önemli oyun-teknoloji şirketlerinden biri olan IGN’de, takipçilerine sosyal medya hesapları üzerinden “Tüm zamanların en iyi oyunu hangisi” sorusunu sordu ve yanıtlarını alabilmek için de devasa bir anket düzenledi.

God of War Ragnarok için ilk video geldi

Gelmiş geçmiş en iyi video oyun hangisi?

Adeta bir turnuva edasıyla sonuçlandırdığı bu anketinde, 64 başarılı oyuna yer verdi. Her adımında heyecan ve fanatizmin izleri görülen bu anket çalışmasında son ikiye kalan isimler GTA 5 ve God of War (2018) olurken, ipi göğüsleyerek “Tüm zamanların en iyi oyunu” anketini kazanan oyun God of War (2018) oldu.

Tabi bu sonuca itirazlar da gecikmedi. Ancak ne God of War’ı tüm zamanların en iyi video oyunu seçen oyun severlere itiraz edebiliriz ne de bu sonucu kabul etmeyen diğer gruptakilere. Çünkü gerçekten bu oldukça nesnel bir soru ve bu nedenle de yanıtı da asla genel geçer olamayacaktır. Ancak olsun biz yine de sizlere de soralım: Size göre tüm zamanların en iyi video oyunu hangisi?

Okulların kapanmasıyla ilgili beklenen açıklama geldi