Gelecek yıl Galaxy S24 Plus’ı göremeyebiliriz

sssa

Samsung’un temel amiral gemi modellerindan oluşan S serisi 3 akıllı telefon modelinden oluşuyor, bu modellerden olan Galaxy S24 Plus önümüzdeki sene çıkarılmayabilir.

Samsung S23 serisini 1 Şubat’ta büyük bir etkinlikle tanıtmaya hazırlanıyor. Seri ile ilgili birçok bilgi ortaya çıkmış durumda. Bunun ile beraber gelecek yıl tanıtılacak S24 serisi hakkında da bilgiler gelmeye başladı. Normal seride temel model dışında, büyük ekrana sahip bir Plus sürümü ve daha da büyük ekrana ve daha iyi özelliklere sahip bir Ultra modeli bulunuyor. Koreli şirket, Galaxy S24 Plus modelini Galaxy S24 serisinden çıkarmayı düşünüyor.

Galaxy S24 Plus

Gelen bilgilere göre Galaxy S24 Plus’ı gelecek yılki Galaxy S24 serisinden çıkarmayı planlıyor. Bu, yalnızca standart Galaxy S24 ve üst seviye Galaxy S24 Ultra’nın piyasaya sürüleceği anlamına gelir. Rapora göre sadece “DM1” (Samsung Galaxy S24) ve “DM3” (Samsung Galaxy S24 Ultra) projeleri üzerinde çalışılıyor.

Plus modeli, serideki diğer iki model kadar popüler olmamakla satış rakamları da istenildiği gibi değil. Geçen yıl yalnızca 5,5 milyon adet Galaxy S22 Plus satıldığını ve bunun toplam Galaxy S22 sevkiyatlarının yaklaşık %17’sini oluşturduğunu hatırlatalım.. Base ve ultra cihazlar ise 2022 sevkiyatlarının sırasıyla %38 ve %45’ini oluşturdu.

Ayrıca şirket düşük seviye Galaxy A serisindeki model sayısını azaltmanın yollarını da arıyor. Markanın Galaxy A1x, A3x ve A5x serisinde yeni modeller sunmaya devam edeceği bildiriliyor. Ancak, A2x serisini sonlandırabilir. 

iPhone 15 için üretim aşaması erken başladı