GeForce Now Android üzerinde de çalışacak

GeForce Now Android

Nvidia’nın henüz beta aşamasında olan oyun servisi GeForce Now Android üzerinde de çalışacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Google’ın da duyurduğu, internet üzerinden yüksek işlemcili oyun sunucularına ulaşım sağlayan Stadia benzeri bir stream oyun servisi olan GeForce Now şu anda beta aşamasında bulunuyor. Kullanıcılar, aylık abonelik ücreti ödeyerek, bu sistemler üzerinde kullanıma açık olan anlaşmalı AAA oyunları, sadece internet veri trafiğini kullanarak oynayabilecekler.

Oyun bilgisayarı alma dönemi bitiyor

AAA oyunlar, çok yüksek maliyetli oyun donanımları isterken, Stadia veya GeForce Now gibi servisler, aylık küçük bir abonelik ücreti ile oyun oynamaya fırsat verecek. Bu servisler üzerinde gelişmiş oyunları pahalı bir donanıma gerek duymadan oynamak mümkün olacak.

Nvidia şimdilik Mac, PC ve Shield sistemleri üzerinde stream oyun oynamaya fırsat veriyor. Ancak Eylül ayında beta testine Android cihaları da katılacak. Böylece Android uygulaması üzerinden GeForce sunucularına bağlananlar da gelişmiş oyunları sadece internet bağlantısıyla oynayabilecek.

Spotify Aile Planı için filtreleri yayına aldı

GeForce Now Android