Galeri: Minecraft Sanatı

minecraft sanatı

Minecraft sanatı gelişiyor. Dünyanın gelmiş geçmiş en çok satan oyunları arasında yer alan Minecraft, yetenekli isimlerin elinde bambaşka bir hal alıyor. Oyunda yer alan yaratıcı modunda insanlar küçük bloklardan istediklerini yapabiliyorlar.

Yetenekli olan ve vakti bol bulan bazı oyuncular ise Minecraft ile ortaya inanılmaz eserler çıkarıyor. Standart oyuncuların basit birer kulübe ya da kale yaptığı oyunda bu yetenekli kişiler gerçek binaların birebir kopyalarından kendi hayal güçleri ile ortaya çıkardıkları şeylere kadar harika eserler yaratabiliyor. Bu kişiler adeta bir Minecraft sanatı ortaya çıkarıyor.

Minecraft’ta kendini bu işe adamış isimlerin eserleri “Beautiful Minecraft” adlı bir kitapta bir araya geldi. Uzun saatler harcanıp milyonlarca bloktan yapılan bu yeni nesil sanat eserlerinin toplandığı kitaptan seçtiğimiz etkileyici bazı yapıları galerimizde görebilirsiniz.

“Beautiful Minecraft” adlı kitap ilginizi çektiyse, ne yazık ki henüz Türkiye’de satılmadığını söylememiz gerekiyor. Ancak yabancı online kitap mağazalarında bulmanız mümkün.

The White House

Nickolas Morton tarafından 34 günde, 200.000 blok kullanılarak yapıldı

minecraft sanatı