Galaxy Z Fold 4 renk seçenekleri belli oldu

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtacağı Galaxy Z Fold 4’e ait yeni görseller sızdırıldı.

Galaxy Z Fold 4 renk seçenekleri belli oldu. Duyum dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Evan Blass, Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 4’e ait yeni basın görsellerini paylaştı. Bugüne kadar ortaya çıkan görsellerde, Fold 4’ün dört farklı renk seçeneğine sahip olacağı iddia edilmişse de, bu renklerin tonlarını çok iyi bir şekilde anlamamızı sağlayacak sızıntılar olmamıştı. İşte ünlü duyumcu, bugünkü paylaşımlarıyla renk konusuna nokta koymuş oldu.

Galaxy Z Fold 4 2

@evleaks tarafından servis edilen görüntülerde, en çok dikkat çeken renk tüm beklentilerin aksine bej oldu. İlk duyulduğu günden bu yana bir hayli mesafeli yaklaşılan bu rengin, sanıldığından çok daha güzel olduğu konusunda bir hemfikir olma durumu var. Bununla birlikte diğer 3 renkten ikisinin yani siyah ve yeşilin de görüntülerini paylaşan ünlü duyumcu, dördüncü renge ilişkinse herhangi bir bilgi vermedi.

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Galaxy Z Fold 4 renk seçenekleri belli oldu

Evan Blass’in paylaştığı 3 farklı renk seçeneği üzerinden yorumlamalarda bulunan teknoloji dünyasının önde gelen isimleriyse, Fold 4’ün renk seçimlerinin daha karanlık tonlardan seçildiğini ve bu nedenle parlak renkleri seven kullanıcılara çok fazla hitap etmeyeceğini öne sürdü. Öte yandan bu durum tamamen Samsung’un satış stratejisinden kaynaklanıyor da olabilir çünkü Galaxy Z Flip 4’ün sızdırılan görsellerini hatırlayacak olursak, Fold 4’ün aksine bu modelin çok daha canlı renklerle karşımıza çıkacağını görmüştük.

ga2

Bakalım tanıtımlarına artık sayılı günlerin kaldığı iki yeni katlanabilir akıllı telefon modeli, 10 Ağustos günü bizlere nasıl sürprizler sunacak?

Bored Ape NFT’lerinin yaratıcılarının başı belada