Galaxy Z Flip 5 tasarımı

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Katlanabilir akıllı telefon pazarının tartışmasız lideri pozisyonunda bulunan Samsung, önümüzdeki süreçte farklı bir tasarım algısı ile karşımıza çıkacak. Peki yeni Fold ve Flip modellerinde ne gibi farklılıklar olacak? İşte konunun detayları.

Galaxy Z Flip 5 tasarımı ile fark yaratacak! Display Suppy Chain Consultants CEO’su Ross Young Twitter üzerinden yayınlanan bir rapor paylaştı. Paylaşılan rapora göre Samsung’un Galaxy Z Flip5 için çok daha büyük bir ilk ekran paneli siparişi almayı beklediği belirtiliyor.

iphone flip

Young’a göre, Samsung Display sipariş edilen ekran panellerini Nisan ayında göndermeye başlamayı hedefliyor ancak sevkiyat hacminin Samsung Display‘in 2022’de Galaxy Z Flip4 için ilk ekran sevkiyatından yaklaşık %60 daha yüksek olması bekleniyor.

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Galaxy Z Flip 5 tasarımı ile fark yaratacak!

Katlanabilir akıllı telefon modelleri ile son yıllarda adından sıkça bahsettiren Samsung, bu yıl daha da fazla katlanabilir ürün üretmeyi hedefliyor. Samsung’un hem Z Flip5 hem de Z Fold5 üretimini artırmayı beklediğini öne süren Kasım ayındaki raporları bunu doğruluyor. Bununla birlikte, Samsung, muhtemelen ölçeklenebilirliği ve daha erişilebilir fiyatı nedeniyle, Z Flip5’in Fold üzerinden üretimine daha fazla odaklanmayı planladı.

find n2 flip 2

Geçtiğimiz yıllardan bu yana seri her yenilemede daha parlak hale geliyor ve bu da Samsung’un Z katlanabilir ürünlerinin sonraki her nesli giderek daha popüler hale getiriyor. Galaxy Z Flip ve Z Fold 2’de mafsallı menteşeler yer alıyor. Hem Z Flip 3 5G hem de Z Flip4 tamamen suya dayanıklı modeller. Samsung Galaxy Z Flip5’in de tasarımı ve performansı ile ilgili fark yaratacak bir model olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Foxconn elektronik alet satışlarında düşüş bekliyor