Galaxy Watch 7 sertifika programında görüntülendi

w2 1

Samsung’un, 10 Temmuz’da yapılması planlanan Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 , Flip 6 ve Galaxy Ring’in yanı sıra Galaxy Watch 7 serisini de piyasaya sürmesi bekleniyor.

Öncelikle SM-L300 model numarasına sahip Galaxy Watch 7’nin tanıtımının zaten doğrulandığını belirtelim, Endonezya’nın sertifika programında da görülen seri için son detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Halihazırda daha önce sızan bilgilerde serideki cihazlar için birçok özellik de ortaya çıkmıştı.

Galaxy Watch 7

Galaxy Watch 7 toplam dört modelle geliyor: SM-L300, SM-L305, SM-L310 ve SM-L315. FCC listesine göre SM-L300 ve SM-L310 modelleri yalnızca Wi-Fi özelliğine sahip olacak, diğer iki model ise LTE bağlantısı da sunacak. Daha önceki söylentilere göre modeller 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı boyutta satışa sunulacak.

Galaxy Watch 7’nin ayrıca sertifika listesinden 15W kablosuz şarjı desteklediği doğrulandı; bu, Galaxy Watch 6 serisinin 10W şarj desteğine göre önemli bir gelişme. Bu sefer Galaxy Watch Ultra olarak adlandırılması beklenen bir Ultra modeli de olabilir. Ultra modelinin sızdırılan görselleri, kare şeklinde bir çerçeve içerisinde dairesel bir ekrana sahip farklı bir tasarımı gösteriyor.

Galaxy Watch 7

Serinin yine rakibi elbetteki Apple Watch serisi olacak, firmanın Apple ile yarışında onu öne çıkaran özellik kuşkusuz fiyat perfomansı. Apple cihazlara göre daha uygun fiyatta satılan cihazların bu seride de öne çıkması bekleniyor, fiyat belli olmasa da Apple Watch’a göre daha uygun fiyatla raflardaki yerini alacak.

TikTok gençlerin yeni haber kaynağı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor