Galaxy Watch 5 renk seçenekleri belli oldu

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Samsung Galaxy Watch 5 ve Samsung Galaxy Watch 5 Pro’nun piyasaya sürülmesi için gün sayıyoruz ve birkaç yeni sızıntı bize hangi renk varyasyonlarının beklendiği konusunda daha iyi bir fikir veriyor ve aynı zamanda artık çok uzak olmayan bir gelecekteki bir lansmana işaret ediyor.

Galaxy Watch 5 renk seçenekleri belli oldu. İlk olarak, tanınmış tüyocu Evan Blass, Galaxy Watch 5’in mevcut olacağı renk seçeneklerini açıkça gösteren bir skala paylaştı: Görünüşe göre standart versiyon için gümüş, safir ve siyah; daha küçük model içinse gümüş, safir ve pembe altın.

Galaxy Watch 5 Pro‘ya geçilirse, yani bu sızıntı doğruysa, iki renk seçeneği Siyah Titanyum ve Gri Titanyum olacaktır. Önceki söylentiler, akıllı saatin daha kaliteli versiyonu için daha kaliteli malzemelere işaret etmişti.

Galaxy Watch 5 renk seçenekleri

Renk seçeneklerinin yanı sıra, SamMobile, Galaxy Watch 5‘in LTE varyasyonlarının ABD’deki Federal İletişim Komisyonu (FCC) düzenleyicilerindeki kayıt sürecinden geçerken çok yakında piyasaya sürülebileceğini öne sürdü.

Galaxy Watch 5 renk seçenekleri

Galaxy Watch 5 renk seçenekleri belli oldu

Samsung Galaxy Watch 4 ve Samsung Galaxy Watch 4 Classic‘in Ağustos 2021’de tanıtıldığı göz önüne alındığında, bugüne kadar Samsung’dan bu akıllı saatler hakkında resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, yeni modellerin  2022 ağustos ayında – muhtemelen bazı katlanabilir telefonlarla birlikte – ortaya çıkacağını tahmin edebiliriz.

Galaxy Watch 5 renk seçenekleri

Eğer tahminlerimiz doğruysa, Samsung lansmanı organize ederken, önümüzdeki bir buçuk ay içinde birkaç sızıntının daha ortaya çıkmasını bekleyebiliriz. Her zaman olduğu gibi, bu yeni ürünlerle ilgili resmi duyurular yapıldığında biz de size duyurmak için burada olacağız.

TSMC’nin 3nm yongaları 2023’ün başlarında piyasaya sürülecek