Galaxy Tab S8 FE özellikleri sızdırıldı! İşte tüm ayrıntılar

Galaxy Tab 8’de kullanılacak yonga seti

Tablet dünyasının önemli isimlerinden biri olan Samsung, yeni tablet modeli üzerinde çalışadursun, duyum kanalları çoktan sızıntılara başladı bile.

Galaxy Tab S8 FE özellikleri sızdırıldı! İşte tüm ayrıntılar. Tablet sektörünün genel itibariyle bir gerileme içerisinde olduğu kesin. İlk etapta, akıllı telefonların ekranlarının büyümesiyle birlikte duraklama dönemine giren bu sektör, katlanabilir akıllı telefonların yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte iyiden iyiye gerileme sürecine girmeye başladı.

galaxy tab 8 ultra

Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devi Samsung, piyasaya süreceği yeni modellerle, durumu biraz olsun düzeltebileceğini düşünüyor. Bu kapsamda Galaxy Tab S8 FE modeli üzerinde çalışan şirket, bu cihazın özelliklerinden bazılarının sızmasına engel olamadı.

Galaxy Tab S8

Galaxy Tab S8 FE özellikleri sızdırıldı! İşte tüm ayrıntılar

Gelen ilk haberlere göre Galaxy Tab S8 FE modeli 12,4 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde LCD panele sahip olacak. Gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Kompanio 900T yonga setinden alan bu tablette ayrıca 4GB RAM bulunacağı öğrenildi. Yeni tablet modelinin en önemli özelliğinin ise kalem desteği olduğunu da hatırlatalım.

Galaxy Tab S8

Tabletin dahili depolama alanı veya kamera kurulumlarına ilişkin şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan Samsung’a yakın kaynaklarca servis edilen bilgilere göre Galaxy Tab S8 FE’nin kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkacağı da kesinleşti. Fiyatı hakkında da bilgi paylaşımı yapılan tabletin Wi-Fi modeli 650 Euro’dan, 5G’li versiyonu ise 750 Euro’dan satışa sunulacak. Tabletin ülkemizde de satışa sunulması beklenirken, Galaxy Tab S8 FE’nin Türkiye satış fiyatına yönelik şimdilik bir şey söylemek pek mümkün değil.

Twitter işten çıkarmalara nihayet son veriyor