Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri netleşti!

samsung 2

Samsung tarafından resmen tanıtılan Galaxy Tab S6 Lite 2022, neredeyse selefiyle bire bir aynı olan özellikleriyle büyük şaşkınlık yarattı.

Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri netleşti! Son birkaç yıldır dünyayı kasıp kavuran COVID-19 tehdidi nihayet büyük oranda geride kaldı. Bununla birlikte bu salgının yol açtığı çip krizi gibi konular ise, hala tam olarak çözümlenebilmiş değil. Bu durum ise, markalar tarafından tanıtılan yeni cihazların, yeni donanımlar yerine eski donanımlarıyla karşımıza çıkmasına ve sadece birkaç ufak dokunuşla yeni isimle satışa sunulmalarına neden oluyor. Tıpkı Samsung’un yaptığı gibi.

Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri

Uzun bir süredir gündemi sızıntılarla meşgul eden Galaxy Tab S6 Lite 2022, nihayet dün itibariyle resmen tanıtıldı. Samsung tarafından özellikleri ve tasarımı resmi olarak paylaşılan bu cihazın, her iki alanda da pek fazla yenilik vadetmemesi tablet kullanıcılarını bir hayli şaşırttı.

Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri

Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri netleşti!

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022’ye baktığımız zaman, bu cihazın büyük ölçüde selefinin aynısı olduğunu görüyoruz. Ekranından depolama alanına, kaleminden kamerasına kadar birçok konuda herhangi bir yenilik sunmayan cihazın hiçbir yenilik sunmadığını söylemek de doğru olmaz.

Galaxy Tab S6 Lite 2022 özellikleri

Buna göre yeni tablet gücünü Snapdragon 720G’den alacak ki bu da önceki modele göre daha güçlü bir cihaz olacağını gösteriyor. Diğer taraftan Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022’nin bir önceki modelin aksine kutudan Android 12 ile çıkacağını da hatırlatalım.

10,4 inç büyüklüğünde ve 2000 x 1200 piksel çözünürlüğünde LCD ekranı bulunan ve 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulan cihazın fiyatı ise 400 Euro olarak belirlenmiş.

Mutsuzluk ölçen algoritma yaptılar!