Galaxy Tab S3 Türkiye fiyatı belli oldu

samsung galaxy tab s3 5917 030

Samsung’un üst segment özelliklere sahip ilk tableti olma özelliği taşıyan Galaxy Tab S3 Türkiye fiyatı belli oldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Şu aralar tablet piyasasının hayli durgun günler geçirdiğini söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Zira eskiden her sene onlarca tablet satışa sunulurken, şimdilerde ise bu sayı birkaç adete kadar düşmüş durumda. Bu yüzden çıkan tabletlerinde işlevsel açıdan güçlü olması, kullanıcılar açısından büyük önem arz ediyor.

Samsung’un geçtiğimiz aylarda su yüzüne çıkan tableti Galaxy Tab S3, bu açıdan büyük önem arz ediyor. Güney Koreli teknoloji devinin üst segmente hitap eden ilk tablet modeli olan Tab S3, güçlü donanımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Gücünü Qualcomm’un üst seviye işlemcilerinden biri olan Snapdragon 820 yonga setinden alan Galaxy Tab S3, GPU tarafında ise Adreno 530’dan faydalanıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen tablet microSD destekli 32GB’lık dahili depolama alanına sahip.

f/1.9 diyagram aralığına sahip olan 13MP’lik ana kamerasıyla diğer tablet modellerine üstünlük kuran Tab S3’ün ön kamerası ise 5MP.

1536×2048 piksellik 9.7 inçlik Super AMOLED ekranla gelecek olan Galaxy Tab S3, 6000 mAh gücündeki bataryasıyla uzun bir kullanım ömrüne sahip.

galaxy tab s3 türkiye fiyatı

Kutudan ilk çıktığında Android 7.0 ile çalışacak olan cihazın fiyatı da belli oldu. Samsung Türkiye tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Galaxy Tab S3 fiyatı açıklandı. 12 Mayıs’ta satışa sunulacak olan Galaxy Tab S3 Türkiye fiyatı;

Galaxy Tab S3 Wi-Fi fiyatı: 2499 TL
Galaxy Tab S3 LTE fiyatı: 2999 TL

olarak lanse edildi. Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamada, cihazı 25 Nisan – 12 Mayıs tarihleri arasında web üzerinden ön sipariş ile satın alanlara Galaxy Tab S3 klavyeli kılıfın hediye edileceği belirtildi.