Galaxy S9+ fiyatında büyük indirim!

galaxy s9

Samsung’un bu yıl satışa sunduğu amiral gemisi modeli Galaxy S9+ fiyatı Black Friday öncesi adeta dibe vurdu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Samsung bu yılın ilk çeyreğinde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Amiral gemisi kategorisine hitap eden bu modeller ülkemizde ise oldukça uçuk etiketlere sahipti. Elbette iki cihazında çıkışının üzerinden hayli süre geçmesi sebebiyle, fiyatlara aşağı yönlü bir ivmelenme oldu.

Galaxy S9+ fiyatı şimdiye kadarki en düşük seviyede!

Samsung’un çift kameraya sahip amiral gemisi modeli Galaxy S9+ şu aralar ülkemizde 4500TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta. Peki yurt dışında durum nasıl?

Malum yaklaşan bir Black Friday etkinliği söz konusu. 23 Kasım’da pek çok elektronik üründe muazzam indirimler ön görülüyor. Fakat bazı satıcılar 23 Kasım’ı beklemeden Black Friday indirimlerine başlamış durumda.

eBay’de bir satıcı, Black Friday öncesi S9+ fiyatını 620 dolara kadar düşürdü. Bu fiyat mevcut döviz kuruyla 3300TL dolaylarında bir rakama denk geliyor. Ülkemizde bu fiyata Galaxy S9+ değil, Galaxy S9 bile bulmak mümkün değil. Zira S9 fiyatları da 3800TL dolaylarından başlıyor.

Eğer fırsatınız varsa eBay üzerinden sunulan bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Elbette 23 Kasım’da bu ve benzeri daha fazla fırsatın bizleri beklediğini de unutmamak gerekiyor. Özellikle yurt dışında tanıdığı olanlar için Black Friday çok daha anlamlı geçecek diyebiliriz.

Snapdragon 8150 yapay zeka konusunda iddialı