Galaxy S8 Plus Geekbench’te göründü

galaxy s8 plus1

Samsung’un bu ayın sonlarına doğru tanıtacağı 2 amiral gemisi modelinden biri olan Galaxy S8 Pus, Geekbench testinde ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Güney Kore’nin önde gelen teknoloji firmalarından biri olan Samsung, yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. 29 Mart’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, Nisan ayının ortalarına doğru raflardaki yerini alacak.

Peki Snapdragon 835 işle gelecek olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus gerçekten beklenileni verebilecek mi? Bu konuda henüz tam bir yanıt olmasa da, geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir rapor Galaxy S8 Plus’ın gücü hakkında fikir sahibi olmamıza yardımcı olabilir.

Galaxy S8 Plus’ın tekli çekirdek ve çoklu çekirdek performanslarına aşağıdaki görsellerden göz atabilirsiniz.

galaxy s8 plus

İlk olarak çoklu çekirdek puanına bakalım. Galaxy S8 Plus, çoklu çekirdek testinde Huawei Mate 9’un arkasında kalmış görünüyor. Fakat aldığı puanın tatmin edici olduğunu söylemekte yarar var. Android tabanlı diğer amiral gemisi modelleriyle arasında önemli bir fark oluşmuş.

Tekli çekirdek puanlarına baktığımızda ise Galaxy S8 Plus’ın, Android telefonlar arasında zirvede bulunduğunu söylemek mümkün. Zira tekli çekirdek testinde Apple’ın A10 çipinin performansını göz ardı etmek gerekiyor.

Sonuç olarak her iki testte de Galaxy S8 Plus’ın bekleneni verdiğini söyleyebiliriz. Kısacası, Samsung’un yeni amiral gemileri, performans olarak kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.