Galaxy S8 için yeni görseller sızdırıldı

galaxy s8p

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunmayı planladığı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 bir kez daha sızdırıldı. İşte detaylar.

Mobil Dünya Kongresi’nin sone ermesiyle birlikte tüm dikkatler Samsung’un 29 Mart’ta gerçekleştireceği Galaxy S8 etkinliğine odaklanmış durumda. Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini tanıtacağı etkinliğe sayılı günler kala yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni fotoğraflarda, Galaxy S8’in tasarımını son derece net bir şekilde görme imkanına sahibiz. Bu arada fotoğraftaki telefonun Galaxy S8+ olabileceğini de hatırlatalım. Zira telefon biraz uzunca duruyor. Sonuç olarak bu fotoğraflar yeni Galaxy S tasarım çizgisini bizlere yansıtıyor. Sızdırılan fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dilerseniz Galaxy S8’in şimdiye kadar sızdırılmış olan özelliklerini tekrardan hatırlayalım.

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli gücünü Qualcomm’ın son teknoloji ile ürettiği yonga seti Snapdragon 835’ten alacak. Sistemini 4GB RAM ile desteklemesi beklenen S8’in dahili depolama alanı ise 64GB. 5.8 inçlik çift tarafı kavisli bir ekranla gelecek olan cihazın 3000 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenmesi bekleniyor.

29 Mart’ta tanıtılacak olan ikilinin, Nisan ayının sonlarına doğru raflardaki yerlerini alması bekleniyor. Şimdiye kadar S8 ve S8 Plus’a dair hemen hemen herşeyi öğrendiğimiz için, bizi meraklandıran tek konu cihazın fiyatı. Zira şimdiye kadar ortaya atılan iddialarda 800 Euro’dan 1000 Euro’ya kadar farklı fiyatlara tanıklık ettik. Doğru fiyat için en iyisi 29 Mart’ı beklemek gibi görünüyor.