Galaxy S8 için hızlı kamera başlatma seçeneği

galaxy s8 21

Samsung’un bu hafta içerisinde resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Uzun süredir söylenti aşamasında olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ nihayet bu hafta içerisinde resmiyete kavuşacak. Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri 29 Mart’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlik ile tanıtılacak. Tabi ki burada aklınıza şu soru gelebilir. Galaxy S8’in daha tanıtılacak neyi kaldı? Açıkçası bu soruda da son derece haklısınız. Zira telefonun teknik özelliklerinden tutun da fiyatına kadar birçok konuda bilgi sahibiyiz.

Üstüne üstlük, son sızan raporlar ve görseller sayesinde Galaxy S8’in yazılım özelliklerini bile üç aşağı beş yukarı öğrendik diyebiliriz. Örneğin geçtiğimiz haftasonunda sızdırılan Galaxy S8 görselleri. Bu görselleri dikkatlice inceleyen bir Samsung fanı, S8’in hızlı kamera başlatma seçeneği ile geleceğini keşfetmiş. Yani bu seçeneği isterseniz aktif hale getirebilir, isterseniz de kaldırabilirsiniz.

Ekran Resmi 2017-03-27 11.22.25

Bildiğiniz üzere serinin önceki modellerinde fiziksel bir home tuşu bulunuyordu. Dolayısıyla bu tuşa iki kere bastığınızda kameranın açılmasını sağlayabiliyordunuz. Fakat Galaxy S8’le birlikte fiziksel home tuşu da tarih olacağı için bun durum bir dizi soru işaretine neden olmuştu.

Ortaya çıkan bu detayla birlikte hızlı kamera başlatma seçeneğinin Galaxy S8’de olup olmayacağı soruları da yanıt bulmuş oldu. Şu anda kamerayı hızlı bir şekilde açmak için ekranda nasıl bir aksiyon sergileyeceğimiz ise hala netleşmiş değil.