Galaxy S8 için bazı yeni görseller sızdırıldı

galaxy s8 17

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 hakkında yeni görseller sızdırılmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Herhalde bugüne kadar en geniş kapsamlı sızıntı ağının Galaxy S8 üzerine şekillendiğini söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Samsung’un yeni amiral gemisi modeli hakkındaki söylentiler günümüzden aylar öncesinde başladı. Telefon ile ilgili ilk görseller ise Mobil Dünya Kongresi’nden yaklaşık olarak 1 ay önce ortaya çıktı.

Sonuç olarak geldiğimiz noktada, Galaxy S8’e dair heyecan verici yeni bir detayın kalmadığını söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Zira telefonun tasarımından, özelliklerine hatta bölgesel bazda fiyatına kadar pek çok detaya son kullanıcıya kadar ulaşmış durumda. Buna rağmen Galaxy S8 ile ilgili sızıntıların hala arkası kesilmiyor.

Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli hakkındaki son sızıntı da, S8 ve S8 Plus yine tüm hatlarıyla karşımıza çıkıyor. Bu görsellere dilerseniz aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy s8 s8 plus

Bu görsellerin yanı sıra Galaxy S8’in fiyatına ilişkin de bazı yeni iddialar mevcut. Aslına bakarsanız, iddiaların yeni olmasına karşın fiyat bareminde pek de değişen bir şey yok. Yani bahsedilen rakam yine S8 için 799 Euro, S8 Plus içinse 899 Euro civarlarında.

Açıkçası Galaxy S8’in bu derece yüksek bir fiyat politikasıyla ne derece başarılı olabileceği de merak konusu. Hele ki bu fiyatlar bölgeden bölgeye daha da yükselirse, Galaxy S8 hepten el yakacaktır.