Galaxy S8 fiyatı Galaxy S7’ye göre %20 daha fazla olabilir!

samsung galaxy s8 fiyati

Önümüzdeki yıl duyurulması beklenen Samsung Galaxy S8 fiyatı, bu yıl duyurulan Galaxy S7’ye göre daha fazla olabilir. Peki neden?

Güney Kore kaynaklı yeni bir iddia, Samsung kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor. Galaxy ailesinin beklenen üyesi Galaxy S8, önümüzdeki yılın ilk aylarında duyurulacak. En azından beklentiler o yönde. Ancak Samsung Galaxy S8 fiyatı ‘nda %15 ile %20 arasında artış bekleniyor.

Samsung Galaxy S8 kaç para olacak?

Bu soruya kesin bir cevap vermek mümkün değil. Ancak Galaxy S7 modellerinin fiyatına bakarak bir tahmin yürütebiliriz. Galaxy S7 Edge modelinin fiyatı 799 olarak belirlenmişti. Galaxy S8’in %15-20 oranında daha pahalı olacağı iddiaları gerçek olursa, Samsung Galaxy S8 için beklenen fiyat seviyesi 950 dolar civarında.

Goldman Sachs bu artışı Samsung’un kullanacağı yeni teknolojilerle ilişkilendiriyor. VIV isimli bir yapay zeka şirketini satın alan Samsung’un, Apple tarafındaki Siri’ye benzer bir sesli asistan duyurması bekleniyor. Ancak bu teknolojinin cihazın üretim maliyetini artıracağına ilişkin beklentiler var.

Son yıllarda artan döviz kuru sebebiyle amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonlar 3000 TL bandının üzerine çıkmıştı. Eğer bu şekilde bir artış yaşanırsa rakamlar kolaylıkla 4000 TL’yi zorlayabilir.

Sizce Samsung, Galaxy S8 modelinin fiyatında, iddia edildiği gibi %20 oranında, bir artışa gidecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Apple AirPods hakkında bilinmesi gereken 7 önemli özellik!