Galaxy S7’nin ilk çizimleri basına sızdı!

galaxy s7 cizimleri 1

Ve uzun bir bekleyişin ardından Samsung Galaxy S7’nin nasıl görüneceğine dair ilk çizimler basına sızdı. ITSkins isimli aksesuar üreticisi tarafından basına sızdırılan görüntülerle Galaxy S7’nin nasıl görüneceği haberimizde.

galaxy-s7-cizimleri-1

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’tan şu sıralar beklenti büyük. Firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S7 her gün farklı bir detayla gündeme geliyordu. Ancak bu tüm iddialardan daha önemli. Galaxy S7’nin nasıl görüneceği ve tasarım detayları ilk kez bu kadar net bir şekilde ortaya çıktı. Nasıl mı? ITSkins isimli bir aksesuar üreticisi tarafından.

Firmalar telefonlarını piyasaya çıkardan bir süre önce aksesuar üreticilerini bilgilendiriyor. Böylelikle kılıf üreticileri, telefonlar piyasaya çıktığı sırada hemen kılıf modellerini duyurabiliyor. Bu iki tarafı da memnun eden bir gelişme. Kullanıcılar telefonun kılıf seçeneklerine hakim olabiliyor ve aksesuar konusunda yoksun kalmıyor. Üreticileri de kılıf gibi bir dertten kurtarıyor. Ancak bu durum bazen baş ağrıtabiliyor. ITSkins üçüncü parti bir kılıf üreticisiydi ancak bugün artık Galaxy S7’nin nasıl görüneceğini basına sızdıran bir firma olarak karşımızda.

galaxy-s7-cizimleri-2

Öncelikle ölçülerinden başlayalım. Samsung Galaxy S7 modelinin 143.37 x 70.8 x 6.94 mm ölçülerine sahip olacağı ortaya çıktı. Galaxy S7 Plus modeli ise 163.32 x 82.01 x 7.82 mm ölçülere sahip olacak. Kıyaslama yapmak için piyasadaki diğer modellerin ölçülerine bakabilirsiniz. Galaxy S7 Plus modelinin 5.7 inç ile 6 inç arasında bir ekran boyutuna sahip olacağı tahmin ediliyor. Galaxy S7 ile Galaxy S6 ile hemen hemen aynı boyutlarda olacak. Zaten daha önce bu bilgi basına sızmıştı. Tasarımsal detaylarda Galaxy S6’nın hatlarının korunduğunu söyleyebiliriz.

galaxy-s7-cizimleri-3

Bluetooth klavye arayanlara en iyi 5 seçenek!