Galaxy S7 modeli iki versiyon ile satışa çıkacak!

samsung galaxy s7 versiyonlari

Yeni gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy S7 modelini iki versiyon ile satışa çıkaracak. Yeni Galaxy S7 modelinin tahmin edilen özellikleri, versiyonlar arasındaki farklar ve çıkış tarihine ilişkin güncel bilgiler haberimizde.

samsung-galaxy-s7-versiyonlari

Samsung sıradaki akıllı telefonu için hazırlanıyor. Firma, Galaxy S5’ten beri satış rakamları konusunda pek memnun değil. Bu yüzden Galaxy S7 konusundaki beklentiler oldukça yüksek. SamMobile isimli Samsung’a yakın haber sitesi, firmanın sıradaki amiral gemisi Galaxy S7 hakkında bazı iddiaları paylaştı.

Galaxy S7 modelinin iki versiyon ile satışa çıkacağını söyleyen site, bu versiyonlardan birinin kıvrımlı ekrana diğerinin ise standart düz ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Benzer uygulamalar daha önce Galaxy Note serisinde ve Galaxy S6 modellerinde görmüştük. Anlaşılan Samsung kıvrımlı ekranlı modellerin satış rakamlarından memnun. Galaxy S7 modelinin düz ekranlı versiyonu SM-G930 olarak, kıvrımlı ekranlı Galaxy S7 ise SM-G935 olarak adlandırılacak.

Diğer yandan modelin Exynos mu yoksa Snapdragon işlemci mi kullanacağı hala belirsizliğini koruyor. Project Lucky olarak adlandırılan Galaxy S7 modelinin versiyonları şimdilik Hero ve Hero2 (SM-G930 ve SM-G935) olarak adlandırılıyor. Söz konusu yeni modellerin her zaman olduğu gibi yeni yılın Mart ayında duyurulması bekleniyor. Samsung Galaxy S7 modeli için önümüzdeki uzun bir süreç var.

Firefox’a dahili mesajlaşma yazılımı geldi