Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?

samsung turtle glass ekran teknolojisi

Samsung’un beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S7’nin çıkış tarihi ile ilgili ilk bilgi geldi. Galaxy serisinin sıradaki üyesinin ne zaman tanıtılacağını merak ediyorsanız, haberimize bekliyoruz. İşte Samsung Galaxy S7’nin duyurulacağı tarih.

samsung-turtle-glass-ekran-teknolojisi

Güney Kore’li marka Samsung’un sıradaki amiral gemisinin ne zaman duyurulacağı bilgisi yine bir başka Güney Kore’li şirket olan SK Telecom’dan geldi. GSM operatörü SK Telecom, Galaxy S7’nin ne zaman duyurulacağı bilgisini basına sızdırdı. İddiaya göre Samsung, Galaxy S7’nin Şubat 2016’ta resmi olarak duyuracak. Aynı ayda 22-25 Şubat arasında düzenlenecek olan MWC 2016 etkinliği, Samsung Galaxy S7’nin duyurulacağı etkinlik olacak.

Samsung’un önceki amiral gemileri Galaxy S5 ve Galaxy S6’nın da MWC’de duyurulmasından sonra aslında bu bilgi pek bir sürpriz etkisi yaratmıyor. Beklenen yeni Galaxy S7 modelinde henüz hangi işlemcinin kullanılacağı bile kesin değil. Bazı kaynaklar Snapdragon 820’nin kullanılacağını iddia ederken, bazı kaynaklar ise Exynos M1 (Exynos 8890) işlemcinin kullanılacağını iddia ediyor. Daha önce basına sızan bilgilerden yola çıkarak Galaxy S7 modelinin standart düz ve eğimli ekrana sahip versiyonlara sahip olacağını söyleyebiliriz.

Nexus’lar Android 6.0 M güncellemesini ne zaman alacak?