Galaxy S7 suya dayanıklı olacak!

galaxy s7 suya dayanikli

Galaxy S7 suya dayanıklı olarak karşımıza çıkabilir. Samsung’un beklenen serisinin suya dayanıklılığına ait detaylar haberimizde.

2016’nın ilk çeyreğinde duyurulması beklenen Samsung Galaxy S7 ailesine ait detaylar her geçen gün belirginleşiyor. Kullanılacak işlemci, ekran boyutu, farklı ihtiyaçlara yönelik versiyonlardan sonra şimdi suya dayanıklılık konusu gündemde.

Galaxy S7 suya dayanıklı olacak!

Samsung daha önce de suya dayanıklılık konusunda bazı çalışmalar yapmıştır. Ancak hiçbir zaman Sony gibi %100’e yakın bir koruma vaad etmemişti. Eğer ortaya çıkan iddialar doğruysa Galaxy S7 ailesinin üyeleri su geçirmeyebilir.

21 Şubat tarihinde Samsung Unpacked 2016 kapsamında duyurulması planlanan dört yeni Galaxy S7 modelinden bazıları su geçirmezlik özelliği ile dikkat çekecek. Ancak Galaxy S7 duya dayanıklı olmak konusunda sadece 2 model ile anılıyor. Bu modeller Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge.

Kıvrımlı ekranla duyurulacak olan Galaxy S7 Edge ve klasik tasarımlı Galaxy S7 duya dayanıklı olarak karşımıza çıkacak. Bu cihazlarda ayrıca micro SD hafıza kartı yuvasının bulunması da bekleniyor. Galaxy S6 modelinde Samsung hafıza kartı desteğine yer vermemişti ancak kullanıcılardan gelen eleştiriler dikkate alınmış görünüyor.

Daha önce Galaxy S5 ve Galaxy S Active ürün ailesinde suya dayanıklı ürünler görmüştük. Dolayısıyla bu Samsung için çok yeni sayılabilecek bir özellik değil. Aynı zamanda sıradaki iPhone modeli için de suya dayanıklılık konusunda çeşitli iddialar olduğunu hatırlatalım.

iPhone 6c renk seçenekleri çalışmaları! (Konsept)