Galaxy S7 için 4 eğlenceli reklam yayınlandı! – Video

galaxy s7 reklam

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için dört adet eğlenceli reklam filmi yayınlandı. İşte o reklamlar.

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri an itibariyle satışa çıkmış durumda. Samsung, telefon için eğlenceli reklam filmleriyle karşımızda. Telefonun farklı özelliklerine dikkat çeken reklam filmlerinde popüler bir isim de var.

Reklam filmlerinden üç tanesi ABD için hazırlanmış. Bu reklamlarda ABD’li popüler rap müzik yıldızı Lil Wayne oynuyor. Lil Wayne’in oynadığı reklamlarda sanal gerçeklik desteği ve suya dayanıklılık konularına dikkat çekilmek istenmiş. Hatta reklamlardan bir tanesinde Lil Wayne, arkadaşları ile birlikte Galaxy S7’nin üzerine şarap döküp, daha sonra temizlemek için cihazı akvaryuma sokuyor. Sanal gerçeklik temalı reklamlarda ise Samsung Gear VR gözlük de dikkat çekiyor.

Son reklam filmi ise Samsung’un kendi ülkesi Güney Kore için yayınlandı. Bu reklam filminde bir gezi macerasında telefonun rolü ön plana çıkarılmak istenmiş. Düşük ışıkta kamera ve selfie performansı, kablosuz şarj, suya dayanıklılık gibi detaylar dikkat çekici. Tüm reklamları aşağıda görebilirsiniz.

Benzer reklamların ülkemizde de çekilmesini ister miydiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Samsung Galaxy S7 için reklam filmleri – Video

Galaxy S7 kamerası ve Sony sensörü karşı karşıya!