Samsung Galaxy S7 Edge AnTuTu puanı görüldü!

Galaxy S7 Edge AnTuTu

Samsung Galaxy S7 Edge AnTuTu skoru ile basına sızdı. Çin’den gelen fotoğraf, cihazın performansı hakkında fikir veriyor.

Bu yıl duyurulacağı tahmin edilen dört Galaxy S7 versiyonundan biri olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S7 Edge AnTuTu isimli performans testi uygulamasında görüldü. Bakalım cihaz AnTuTu testinden kaç puan almış? Cihaz Samsung SM-G9350 olarak adlandırılmış.

Galaxy S7 Edge AnTuTu puanı!

Öncelikle sızıntının kaynağının Weibo olduğu belirtelim. Weibo, Çin’in en büyük sosyal ağı ve çoğu sızıntıya ev sahipliği yapıyor. Bu sefer Galaxy S7 Edge modeli Weibo ile karşımıza çıktı. Kıvrımlı ekrana sahip olan Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge modelinin mirasını devam ettirecek. Cihazla ilgili yayınlanan fotoğraf aynı zamanda şimdiye kadar basına sızan ilk Galaxy S7 Edge fotoğrafı oldu.

Daha önce söylenti şeklinde gündeme gelen bilgilerde Galaxy S7 ailesinin performans testlerinde 100.000’in üzerinde puan alacağını aktarmıştık. Nitekim sonuç böyle oldu. Fotoğrafta da görebileceğiniz üzere Samsung Galaxy S7 Edge AnTuTu testinden 134.704 puan almayı başarmış. Bu rakam son derece üst düzey bir performansa işaret ediyor. Cihazın içerisinde Exynos 8890 yongası olduğu tahmin ediliyor. Ancak Snapdragon 820 de olabilir.

Galaxy S7 Edge AnTuTu

Galaxy S7 Edge için beklenen teknik özellikler

  • 5.5 inç büyülükte QHD ekran (1440 x 2560 piksel)
  • Super AMOLED ekran paneli
  • Exynos 8890 yongası ve 4 GB RAM
  • 12 MP BRITECELL teknolojili arka kamera
  • 3600 mAh kapasiteyi batarya

MWC 2016’da beklenen 5 amiral gemisi!