Galaxy S7 Edge kutusu görüldü!

galaxy s7 edge kutusu 1

Kısa bir süre son duyurulacak olan Samsung Galaxy S7 Edge kutusu ile karşımıza karşımızda. Telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Güney Koreli Samsung sadece birkaç saat içerisinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini duyuracak. Samsung Unpacked 2016 etkinliği öncesinde Galaxy S7 Edge kutusu görüldü.

Galaxy S7 Edge kutusu ne anlama geliyor?

Galaxy S7 Edge kutusu ön ve arka yüzleriyle basına sızdı. Bu sayede telefonun teknik özelliklerinin bir kısmı da ortaya çıkmış oldu. Zaten çoğu teknik özelliği daha önce basına sızan Galaxy S7 ailesinin bazı özellikleri resmiyet kazandı diyebiliriz.

Karşımıza çıkan ilk detay Galaxy S7 Edgem odelinde 5.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran olacağı. Bu ekranda Quad HD yani 1440 x 2560 piksel çözünürlük olacak. 64-bit 8 çekirdekli işlemciye dair bir satır görüyoruz. Dolayısıyla bu modelin Exynos 8890 yongalı versiyon olacağını söyleyebiliriz. Çünkü Snapdragon 820 yongası 4 çekirdekli.

4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı gibi detaylar da yine kutudan anlaşılabiliyor. IP68 su ve toz dayanıklılığı, “Dual Pixel 12 MP” arka kamera ve yine “Dual Pixel 5 MP” ön kamera ise bahsedebileceğimiz son detaylardan.

Kutu görsellerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. “@Sleaknow” isimli Twitter hesabı tarafından basına sızdırılan görsellerin içindeki telefonu da kısa bir süre sonra resmi olarak göreceğiz.

galaxy-s7-edge-kutusu-2

LG G5 duyuruldu! İşte LG G5 hakkında her şey!