Galaxy S7 bataryalı kılıf aksesuarı da görüldü!

Galaxy S7 bataryalı kılıf

Galaxy S7 bataryalı kılıf aksesuarı beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı. Samsung, Apple’ın peşinden gitmeye devam ediyor.

Bataryalı kılıf konusunda geçtiğimiz aylarda duyurduğu ürün ile eleştiri konusu olan Apple’ın bu hamlesi diğer firmalara örnek olmaya başladı bile. Henüz daha Galaxy S7 modeli çıkmadan, Samsung, cihaz için içerisinde dahili bataryası olan bir kılıf ile görüntülendi.

Galaxy S7 bataryalı kılıf nasıl olacak?

WinFuture isimli sitede yayınlanan bir görüntüde Samsung’un aksesuar listesi yer alıyor. Bu listede çok sayıda kılıf var ancak dikkat çeken detay listenin alt taraflarında gizli. Galaxy S7, Galaxy S7 Plus ve Galaxy S7 Edge modelleri için Samsung, bataryalı kılıf üretecek.

“Samsung Backpack Case” olarak adlandırılan bu ürüne “sırt çantası” ismi uygun görülmüş. Fiyatı bile belli. 90 Euro yani yaklaşık 100 Dolarlık bir fiyat söz konusu. Apple’ın bataryalı kılıfı da 100 Dolar olarak ücretlendiriliyor.

Galaxy S7 bataryalı kılıf aksesuarının pil kapasitesi ise 2700 mAh olacak. Bu bilgi de listede yer alıyor. Galaxy S7 ailesinde 3000 mAh kapasiteli pil olacağı tahmin ediliyordu. Yani bu kılıf ile +%90’lık bir pil ömrü söz konusu olacak. Aksesuarda aynı zamanda kablosuz şarj teknolojisi de desteklenecek. Böylelikle Samsung’un kablosuz şarj standı bu ürünle birlikte kullanılabilecek. Firma en son geçtiğimiz yıl, Galaxy Note 5 modeliyle birlikte hızlı şarj desteği sunan bir güç kaynağı tanıtmıştı. İlgili listeyi aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy S7 bataryalı kılıf

iPhone ve iPad için basit ama eğlenceli 8 oyun!