Galaxy S5 Stok Sorunuyla Karşılaşabilir

Galaxy S5‘in piyasaya sürülmesine sadece haftalar kaldı ama Samsung’un stok konusunda sıkıntı yaşayabileceği söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5, 11 Nisan’da dünya genelinde satışa sunulacak. Geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan Galaxy S5’e teknoloji dünyasında ilgi büyük. Ancak telefonun piyasaya sürülmesine sadece iki hafta kaldığı halde, Samsung’un yeterli sayıda cihaza sahip olmadığı belirtiliyor.

Galaxy_S5_DG

Samsung Galaxy S5‘in 11 Nisan’da dünya genelinde piyasaya sürülmesinin ardından telefon meraklılarından yoğun talep görmesi bekleniyor. Ancak Samsung cephesinden gelen son haberler gösteriyor ki, telefonun üretimi konusunda sorunlar yaşayan firma şimdiye kadar sadece 4 – 5 milyon cihazın üretimini tamamlayabilmiş. Samsung’un orijinal planının bu tarihe kadar 7 milyon cihaz üretmek olduğu ama telefonun kamerasının üretiminde karşılaşılan sorunlar nedeniyle bu amacına ulaşamadığı belirtiliyor. Samsung cephesinde yaşanan bu üretim sıkıntıların sonucunda, merakla beklenen Galaxy S5‘in bazı bölgelere oldukça az sayıda gönderilebileceği iddia ediliyor.

The Last of Us PS4′e Taşınıyor