Galaxy S5 Android 5.0 Lollipop’a Kavuşuyor

xl samsung galaxy s5

Android 5.0 Lollipop’un Polonya’da Galaxy S5 için yayınlanması, diğer bölgelerdeki S5 kullanıclarının da yakında güncellemeye kavuşacağını gösterdi.

İnternet devi Google’ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop, başta Nexus cihazlar olmak üzere bazı akıllı telefonlar için yayınlanmış olsa da birçok kullanıcı işletim sistemini merakla beklemeye devam ediyor. Android 5.0 Lollipop’a kavuşmak için sabırsızlanan bu kullanıcılar arasında Samsung Galaxy S5 sahipleri de yer alıyorlar.

xl_samsung-galaxy-s5

Ancak SamMobile tarafından gün yüzüne çıkarılan yeni bir haber Samsung Galaxy S5 kullanıcıları için Android 5.0 Lollipop bekleyişinin çok yakında sona erebileceğini gösterdi. Merakla beklenen yeni güncellemeyi önümüzdeki günlerde S5 kullanıcılarının beğenisine sunacağı belirtilen Samsung’un Polonya’daki Galaxy S5 kullanıcıları için yeni güncellemeyi yayınladığını ve pilot bölge olarak seçilen bu bölgede herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı taktirde Polonya’yı diğer ülkelerin de takip edeceği söyleniyor. Yayınladığı taktirde Samsung Kies üzerinden ulaşılabilecek olan güncellemenin yaklaşık 950 civarında olduğu belirtiliyor.

HTC Yeni Re Kamera İçin Çalışmalara Başladı