Galaxy S25 Ultra daha güçlü bir RAM gücüyle geliyor

s221

Geçtiğimiz hafta Galaxy S25 Ultra’nın selefiyle aynı 5.000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı söylentisi, bazı hayal kırıklıklarına yol açmıştı. Ancak bugün, üretken Çinli blog sitelerinden olan Ice Universe’den iyi haberler geldi.

Galaxy S25 Ultra, 16 GB RAM ile gelecek ve tüm depolama sürümleri bu yüksek RAM miktarını alacak. Aynı şekilde, S24 Ultra’nın tüm depolama sürümlerinin de 12 GB RAM ile geleceği anlaşılıyor. Bu, Samsung’un amiral gemisi cihazları için belirli RAM miktarlarını belirli depolama miktarlarıyla eşleştirme konusunda Çin oyununu oynamayacağını gösteriyor.

Galaxy S25 Ultra

Galaxy S25 Ultra’nın yuvarlak köşelerle daha ergonomik bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca, cihazın bazı önemli kamera yükseltmeleri alacağı da belirtiliyor. Bu yenilikler, telefonun duyurulmasına henüz beş aydan fazla zaman olmasına rağmen, genel olarak oldukça heyecan verici bir çıkış yapacağını gösteriyor.

Samsung’un bu yeni amiral gemisi cihazının pil kapasitesini artırmaması, diğer birçok rakibinin bu sayının ötesine geçtiği bir dünyada dikkat çekiyor. Ancak, 16 GB RAM ve diğer iyileştirmelerle, Galaxy S25 Ultra’nın performans ve kullanıcı deneyimi açısından güçlü bir cihaz olması bekleniyor.

Samsung’un amiral gemisi cihazlarında yaptığı bu iyileştirmeler, özellikle yüksek performans ve çoklu görev gerektiren kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlayacak. Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı ve kamera yükseltmeleri de kullanıcıların ilgisini çekecek önemli özellikler arasında yer alıyor.

Google, Android 15 için yeni bir güncelleme yayınladı