Galaxy S25 özellikleri sızdırıldı! Evet S25!

s23

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, Galaxy S serisi yeni bir dönemin başlangıç fitilini ateşleyebilir.

Galaxy S25 özellikleri sızdırıldı! Evet S25! Galaxy S modelleri, akıllı telefon dünyasının en popüler cihazları arasında yer alıyor. Her ne kadar bu konuda iPhone modellerinin eline kimse su dökemeyecek bile olsa, Galaxy S için sektörün ikinci en ünlü serisi demek çok da yanlış olmayacaktır. Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devinin, Galaxy S23 serisi üzerinde çalışmaya başlamasıyla birlikte yağmur gibi yağan sızıntılardan anladığımız kadarıyla, Samsung’un önümüzdeki yılın ilk aylarında satışa sunulacak olan bu modellere ilişkin çok önemli bir değişiklik veya güncelleme düşüncesi yok.

s2323

Sızan bilgilere baktığımız zaman, yonga setinin güncellenmesi ve kamera alanında birkaç çalışmanın yapılması dışında Galaxy S22 ile Galaxy S23’ün bir hayli benzer olacağını söyleyebiliriz. Öte yandan şirketin asıl güncellemeler için Galaxy S25 modelini beklediğinin iddia edildiğini de söyleyelim.

s23

Galaxy S25 özellikleri sızdırıldı! Evet S25!

Henüz Galaxy S23 bile tanıtılmamışken şimdiden Galaxy S25’in konuşulması çok fazla inandırıcı değil. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, şirketin uzun süredir Galaxy S serisindeki fiziksel tuşları kaldırmak için çoktan çalışmalara başladığını gösteriyor. Bilindiği üzere şu an zaten fiziksel tuş olarak yalnızca ses tuşları ve güç butonu kalmış durumda. Ancak Samsung, bunları da telefonundan kaldırarak tamamen fiziksel tuşsuz bir telefon çıkarmak niyetinde.

Samsung Galaxy S23

Tabi böyle bir durumda, Samsung Galaxy S25’in ses açma kapatma, telefonu yeniden başlatma, zorla kapama gibi komutları nasıl yerine getireceği meçhul. Ancak önümüzde daha en az 2 senenin olduğu ve teknolojinin de oldukça hızlı geliştiği düşünüldüğünde, Samsung’un tüm bu sorunlara çözüm üretebileceğini düşünmek bir hayli mantıklı olacaktır.

Google Pixel mini mi geliyor?