Galaxy S21 Ultra kamera detayları ortaya çıktı

Galaxy S21 Ultra kamera

Galaxy S21 Ultra kamera detayları ortaya çıktı. Samsung, önümüzdeki yıl DxOMark’ta başarılı olmak için elinden geleni yapacak.

Sızıntıları ile ünlü olan @UniverseIce, Galaxy S21 Ultra kamera detayları ile karşımıza çıktı. @UniverseIce’e göre Galaxy S21 Ultra, aynı 0.8 mikron piksele sahip sadece biraz geliştirilmiş 108 megapiksel sensör ISOCELL Bright HM3 ile gelecek. Bunu lensi lazer otofokus ile destekleyecek.

Diğer modüller hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak her şey Korelilerin geçen yılın sensörlerini teknik özelliklerde bazı iyileştirmelerle yeni modellerle güncelleyeceği gerçeğine gidiyor. Aynı durum Galaxy S21 Ultra’nın ekranı, bataryası ve diğer tüm içerikleri için de geçerli.

Samsung Galaxy S21 Ultra’nın temel özellikleri

Samsung, Huawei’nin düşüşünden yararlanmak istiyor ve Galaxy S21 serisini piyasaya sürmek için acele ediyor. Şirketin planlarını bilen kaynaklardan bu konuda teyit aldık. Onlara göre, Galaxy S21 ailesi normalden bir ay önce yani Ocak 2021’de piyasaya sürülecek.

Akıllı telefonda 6.8 inçlik geniş Dinamik AMOLED ekran, 5000 mAh batarya ve 40 megapiksel ön kamera bulunacak. Arka kamera ise 108 megapiksel sensörün ana olduğu dörtlü kurulum ile gelecek. Galaxy S21 Ultra, One UI 3.0 kullanıcı arayüzü ile Android 11 işletim sistemini çalıştıracak.

Xiaomi Mi 11 hakkında ilk bilgiler geldi

Ekran yenileme hızının 120 Hz olmasını bekliyoruz. Ayrıca akıllı telefon Exynos 2100 işlemci veya Snapdragon 875 (satış bölgesine bağlı olarak) ile geleceğini söyleyebiliriz. Amiral gemisi gövdesinin boyutları 165,1 × 5,6 × 8,9 mm olacak ve en az iki renkte satışa sunulacak.

Galaxy S21 Ultra kamera