Galaxy S21 Plus yeni rengi ile görüntülendi

Galaxy S21 Plus

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S21 Plus yeni rengi ile görüntülendi. S21 görünüşe göre çok fazla seçenek sunacak.

Samsung Galaxy S21 serisinin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Hepimiz Samsung’un bir sonraki cihazlarını merakla bekliyoruz. Render sayesinde cihazın tasarımı hakkında zaten bir fikrimiz oluşmaya başlamıştı. Şimdi, Galaxy S21 Plus modelinin başka bir görüntüsü çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu seferki sızıntı Galaxy S21 Plus’ı gümüş renginde sergiliyor.

Sızıntılar Pigtou ve xleaks7’den geliyor. Render, S21+’nın sızdırılmış CAD çizimlerine dayanıyor. Bu render sayesinde boyutlar da ortaya çıktı. Telefon 161,55 mm uzunluğunda, 75,6 mm genişliğinde ve 7,86 mm kalınlığında olacak.

Tıpkı diğer çizimler gibi Note 20 Ultra’daki gibi üçlü bir arka kamera kurulumu görüyoruz ancak bu sefer dizi cihazın yan tarafında daha fazla yer kaplayacak. Cihazın çerçevesine eğilerek önceki amiral gemilerinden farklı görünmesini sağlıyor.

Galaxy S21 Plus

Alt kısımda, cihazınızı hoparlörlerle birlikte beslemek için USB Type-C bağlantı noktası yer alacak. Telefonun sağ tarafında ses kısıcıları ve güç düğmesini bulunacak. Ekrandan bahsedersek; 6.8 inçlik devasa bir panel Samsung’un bu akıllı telefonda yer alacak. Ön yüzeyde ise nokta çentikli kamera konumlandırılacak.

Samsung Akıllı Monitör PC olmadan çalışabiliyor

Hatırlamak gerekirse, Galaxy S21 Plus’ın Snapdragon 888 ve Exynos 2100 olacak amiral gemisi bir işlemciyle gelmesi bekleniyor. Ekran 120Hz yüksek yenileme oranını destekleyecek. 4000mAH kapasiteli bir batarya ise telefonu besleyecek.