Galaxy Note 9 kamera sorunu çözülüyor!

Galaxy Note 9 kamera sorunu

Samsung, Galaxy Note 9 kamera sorunu için düğmeye bastığını açıkladı. Galaxy Note 9 kamera sorunu için çok yakında güncelleme yayınlanabilir. Peki, bu güncelleme Note 9’un hangi varyantına gelecek?

Samsung’un amiral gemisi modelleri arasında yer alan Note 9, kamera özellikleri ile büyük beğeni toplamıştı. Galaxy S9 Plus‘ın üzerinde koyarak ilerleyen Samsung, son dönemin modasına uyup çift kamera kurulumuna da yer vermişti. Ancak görünüşe göre; Samsung şu sıralar yazılımsal bir sorun ile boğuşuyor.

Galaxy Note 9 kamera sorunu yaşıyor!

Samsung’un destek forumlarında Note 9 kullanıcılarının büyük bir bölümü kamera uygulamasının açılmamasından şikayet etmeye başladı.

Kullanıcılardan bazıları kamera uygulamasını açtıklarında telefonun donduğunu dile getiriyor. Bir bölümü ise yine kamera uygulamasını açtıklarında “Kamera Arızalı” hatası ile karşılaştıklarını söylüyor.

Samsung, şikayetlerden sonra bu konu için bir aksiyon alacağını açıkladı. Görünüşe göre bu sorun Exynos yonga setli Note 9’larda yaşanmıyor.

Samsung Galaxy A8s özellikleri ile karşımızda!

Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setini taşıyan Note 9 modelleri bu sorun ile boğuşuyor. Muhtemelen donanım ile yazılım arasında bir sorun yaşandı ve kamera sorunu baş gösterdi.

Galaxy Note 9 kamera sorunu