Galaxy Note 9 Benchmark sonuçları sızdı!

Galaxy Note 9 Benchmark

Galaxy Note 9 Benchmark sonuçları bugün sızdı. iPhone X’a kafa tutacak olan Galaxy Note 9, güçlü donanımı ile bakalım Geekbench 4 testinden kaç puan almış?

Samsung, Galaxy S9 ailesi ile Android cephesinde son kozunu oynamamıştı. Tasarımsal ve donanımsal açıdan yenilik sunmadığı için eleştirilen S9 ailesinden sonra, Güney Koreli üretici Galaxy Note 9 için kolları sıvamış durumda.

iPhone X’un Geekbench sonuçlarının yakınana bile yaklaşamayan Galaxy S9 ailesinden sonra, Samsung’un Note 9 ile donanım bölümünde yenilik yapması bekleniyordu. Bugün gelen Benchmark sonuçları bu yeniliğin yapılacağını gözler önüne seriyor.

Galaxy Note 9 Benchmark testinden kaç puan aldı?

Android ve iOS cephesinde genel geçer bir sonuç olarak kabul edilen Geekbench sonuçlarına bugün bir yenisi eklendi. Galaxy Note 9‘a ait olduğu düşünülen bu Geekbench sonuçları, Samsung’un hatalarından ders aldığını bizlere gösteriyor.

Sızıntıya göre Galaxy Note 9, Geekbench testinden; tek çekirdek bölümünden 5162 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 10704 puan almayı başarıyor.

Galaxy Note 9 Benchmark

iPhone X ile hemen hemen aynı skor olan bu sonuçlar ile birlikte, Note 9’un teknik özellikleri de sızdı. Geekbench sonucuna göre; Galaxy Note 9’un kalbinde Exynos 9815 yonga seti ve 8 GB RAM yer alacak.

Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkacağı görünen Note 9, performans konusunda S9 ailesinde yaşanan hayal kırıklığını telafi edecek gibi görünüyor. Ancak Note 9’da 8 GB RAM’in yer alma ihtimalinin çok düşük olduğu söyleniyor. Bu yüzden bu sonuçların doğruluk payı ne yazık ki az.

Galaxy Note 9 hakkında ilginç iddia!

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan S-Pen destekli Note 9, bakalım Android kullanıcılarını cezbedecek mi?