Galaxy Note 8, satışa sunulmaya hazır!

note 8 1

Samsung’un Ağustos’un sonunda tanıtması beklenilen yeni modeli Galaxy Note 8, FCC’de ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung Ağustos ayının sonunda başlayacak olan IFA 2018 öncesinde son derece önemli bir duyuruya imza atacak. Güney Koreli üreticisinin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8, Ağustos ayı içerisinde resmiyet kazanmış olacak.

Peki bu ay içerisinde resmi bir şekilde duyurulması beklenen telefonun gelişim aşaması ne alemde? Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir rapora göre Galaxy Note 8, FCC sertifikasını da almış durumda. Yani bu, telefonun her an satışa sunulmaya hazır olduğu anlamına geliyor. Bir başka değişle, Samsung Note 8’in gelişim aşamasını tamamlamış durumda.

IFA 2018 öncesinde tanıtılması beklenen Note 8’in teknik özellikler açısından Galaxy S8 ve S8+ ile aynı çizgide bulunması bekleniyor. Yani cihaz gücünü Qualcomm tarafından geliştirilmiş olan Snapdragon 835 yonga setinden alacak. Çin ve bazı Asya ülkelerinde satışa sunulan versiyonda 6GB RAM’in bulunması beklenirken, Avrupa ve ülkemizde satılacak olan versiyonda ise 4GB RAM bulunması bekleniyor.

Note 8’i S8 ve S8+’tan ayıran en önemli özelliği ise çift kamera kurulumuna sahip olması. Yani Note 8’in arka kısmında çift ana kamera bulunacak. Bu Samsung için de bir ilk olacak diyebiliriz. Zira ilk defa Samsung logosu taşıyan bir amiral gemisi modeli çift ana kamera ile donatılmış olacak. Bakalım bu durum telefonun satış rakamlarına nasıl bir etki yapacak?