Galaxy Note 8 kamerası en iyisi olacak

note 8 3

Samsung’un geçtiğimiz gün MWC 2017 Şangay’da sergilediği yeni kamera teknolojisi, Galaxy Note 8 hakkında yeni iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Samsung şu aralar, önümüzdeki Ağustos ayının sonlarına doğru satışa sunacağı Galaxy Note 8 üzerine yoğunlaşmış durumda. Hemen hemen aynı dönemde iPhone 8’in de satışa sunulacak olması, Samsung’u en iyisini yapmaya zorluyor diyebiliriz.

Uzun süredir Galaxy Note 8 ile ilgili ortaya atılan iddialarda telefonun çift ana kamera ile geleceği konuşuluyordu. Son zamanlarda su yüzüne çıkan yeni raporlar ve görseller eşliğinde bu bilginin artık kesinlik kazandığını söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır.

Geçtiğimiz gün Şanghay’da gerçekleşen MWC 2017’de Samsung yeni ISOCELL çift kamera sensörünü tanıttı. Türevi sensörlere oranla çok daha iyi bir görüntü kalitesine sahip olan bu yeni teknolojinin Galaxy Note 8’de de kullanılacağı iddia edildi.

Söylentilere göre Galaxy Note 8’in çift kamera modülü, 13MP+13MP (RGB+Siyah Beyaz) f/2.0 lens ve OIS destekli bir kurulma sahip olacak.

Note 8’in 6.3 inçlik Infinity Display teknolojisine sahip bir ekran ve 3300 mAh gücündeki bir batarya ile geleceğini de tekrardan hatırlatalım. Telefonda kullanılacak olan yonga seti ise henüz kesinlik kazanmış değil. Zira bu konuda farklı söylentiler mevcut. Aynı şekilde cihazın RAM miktarının da 4GB ve 6GB arasında değişmesi bekleniyor. Note 8’in 3.5mm’lik kulaklık girişi desteği sunacağı da sızdırılan bilgiler arasında.