Galaxy Note 8 için 256 GB Depolama Alanı Seçeneği

note 8 1

23 Ağustos’da tanıtılacak olan Samsung’un Amiral Gemisi Galaxy Note 8 için birbiri ardında bilgiler gelmeye devam ediyor, son olarak cihazın depolama alanı ile ilgili bilgiler geldi.

Samsung uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy Note 8‘i tanıtmaya hazırlanıyor, bir önceki serilerinde yaşadığı olumsuz imajı da üstünden atmayı hedefleyen teknoloji bu anlamda çıkaracağı yeni cihazı için birçok alternatif seçenek ve ek özellikler koymuş durumda. Ön sipariş veren kullanıcılarına hediye dağıtacak, bu şekilde cihaza olan talebin daha da artırılması planlanıyor.

Daha önce sızan bilgiler kapsamında çıkacak olan cihazın en yüksek kapasitenin 128 GB olacağı iletilmişti. Şimdi ise daha kesin bilgiler kapsamında cihazın 256 GB depolama alanına sahip bir modelin de çıkacağı açıklandı. Açıklama kaynağını ise Galaxy Note 8‘de satış politikası için üretilen broşürlerde ortaya çıktı. Ayrıca bu yüksek depolama alanınına sahip cihaz modelini alacaklara hediye olarak AKG Bluetooth hoparlör ve Nemonic yazıcı verilecek. Cihazın tanıtımına kısa bir süre kala sızan bu bilginin dışında farklı bilgiler gelmesi halinde sizin ile paylaşıyor olacağız.