Galaxy Note 5’ten ilk reklam filmi geldi

samsung galaxy note 5 tv reklami

Geçtiğimiz hafta Samsung tarafından duyurulan yeni phablet kategorisindeki akıllı telefon Note 5 için ilk reklam filmi yayınlandı. Ağırlıklı olarak S Pen isimli dokunmatik kalem üzerinde yoğunlaşan reklam filminde, S Pen ile yapılabileceklere ağırlık verilmiş.

samsung-galaxy-note-5-tv-reklami

30 saniyelik reklam filminde Samsung Galaxy Note 5’in cam ve metal karşımı gövdesi ön planda tutulurken, reklamın konusu S Pen isimli stylus kalem. Ekran boyutu dışında S Pen ile fark yaratan Note serisinin yeni üyesinin ilk televizyon reklamı yayınlanmaya başladı. Resmi reklam filminde S Pen stylus kalem ile yapılabilecekler ön planda tutuluyor.

Kontratsız satış fiyatı 700 Dolardan başlayacak olan Galaxy Note 5 için şimdiden ön sipariş süreci başladı. 21 Ağustos tarihinde Amerika’da satışa çıkacak olan model, ülkemizde de satışa sunulacak. Şimdiden teknoloji mağazalarında sergilenmeye başlanan modelin ülkemizde tam olarak hangi tarihte satışa çıkacağı kesinleşmedi. Samsung Galaxy Note 5 için yayınlanan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

iPhone 6s’in ana belleği ne kadar olacak?