Galaxy Note 4’ün Duvar Kağıdı Sızdı

gsmarena 00126

Samsung’un gözdesi Galaxy Note 4’ün resmi duvar kağıdı sızdı.

Samsung Galaxy Note 4’ün resmi duvar kağıdı sanal aleme sızdı. Galaxy Note 4’ün duvar kağıdının oldukça renkli olmasının yanı sıra QHD yani 2560 x 1440 çözünürlüğe sahip olması da oldukça dikkat çekici. Aşağıda Galaxy Note 4’ün resmi duvar kağıdı orijinal boyutu ile görebilirsiniz.

 

gsmarena_001

 

Samsung Galaxy Note 4’ün resmi duvar kağıdını indirebilmek için buraya tıklayınız.

 

Samsung’un yeni amiral gemisinin sahip olacağı duvar kağıdı klasik Android cihazlarda bulunan duvar kağıtları ile benzerlik gösteriyor. Ancak sızan duvar kağıdı Galaxy Note 4’ün ekran çözünürlüğü ile bire bir aynı çöznürlüğe sahip olması ile bu alanda bir ilk olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy Note 4’ün önümüzdeki hafta 3 Eylül günü resmi olarak görücüye çıkması bekleniyor. Güney Koreli teknoloji devi yeni phablet modeli için hali hazırda iki tanıtım videosu yayınlamış durumda. Bu videolarda her zaman olduğu gibi cihazın bir not defteri gibi kullanılması ve tabi ki S Pen üzerinde duruluyor.

Bizlerde Samsung’un gelecek hafta düzenleyeceği etkinliği dört gözle bekliyor, Galaxy Note 4’ü tüm hatlarıyla görebilmek için sabırsızlanıyoruz.

Ehliyet Sınavına Mobil Hazırlık Dönemi Başladı