Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition geliyor!

Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition

Kylo Ren temalı Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition bugün duyuruldu. Peki, bu model Türkiye’ye gelecek mi? İşte detaylar.

Samsung bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Marvel ile işbirliği yapmış ve Marvel temalı Galaxy S10 modellerini satışa sunmuştu. Samsung şimdi de Disney ile el sıkıştı. Star Wars filminin 3. üçlemesinin baş düşmanı olan Kylo Ren temalı Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition bugün duyuruldu.

Türkiye’de de satışa sunulacak olan Galaxy Note 10 Plus’ın Star Wars Special Edition modelinde siyah ve kırmızı renk seçenekleri hakim. Amerika’da Aralık ayında 1.299 dolara satılacak olan bu modelin kutu içeriği bir hayli zengin diyebiliriz.

Samsung Galaxy A91 için geri sayım başladı!

Bu sürümde S-Pen’in kırmızı olması dikkat çekiyor. Star Wars teması ile gelecek olan telefonun arka bölümünde Kylo Ren‘in işlemesi bulunuyor. Kırmızı ve siyah renklere sahip olan Galaxy Buds ile gelecek olan bu sette bir de yine Kylo Ren temalı Power Bank yer alıyor.

Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition

Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak olan bu edition’ın Türkiye’de 10.000 TL civarında satışa sunulacağını düşünüyoruz. Oldukça güzel görünen bu setin yıllardır iPhone kullanan biri olarak beni bile çektiğini söyleyebilirim. Bakalım Samsung bu edition’ı ile kullanıcıların beğenisini toplayabilecek mi? Peki, siz bu özel sürüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de muhteşem görünmüyor mu?