Marvel temalı Galaxy Note 10 kılıfları geliyor!

Galaxy Note 10

Samsung ile Marvel işbirliği ile Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modelleri için Marvel karakterlerinden oluşan kılıflar çok yakında tanıtılacak.

Samsung, geçtiğimiz haftalarda 2018’de tanıtılan iPhone Xs Max’in gerisinde kalan Note 10 ailesini tanıtmıştı. Tasarımsal açıdan çentiği kaldıran ve nokta şeklinde bir ön kameraya yer veren Samsung, telefonun genel itibariyle Galaxy S10’un hatlarını korumuştu. Güney Koreli firma şimdi de Note 10 ve Note 10 Plus modelleri için Marvel temalı kılıflar üzerinde çalışıyor.

Galaxy Note 10 Plus iPhone Xs Max’ geçemedi!

Iron Man, Deadpool, Captain America ve Marvel Cinematic Universe’den yeni ayrılan Spider-Man temalı olacak olan bu kılıflar, telefona hem renk katacak hem de darbelere karşı üst seviye koruma sağlayacak. Tabii bu koruma için telefonun kalınlığından ve ağırlığından ödün vermeniz gerekecek. Çünkü sızdırılan bu kılıflar oldukça kalın görünüyor.

Şimdilik hangi pazarda satışa sunulacağı bilinmeyen bu kılıfların Çin’e özel olma ihtimali de bulunuyor. Samsung’un bu kılıf çeşitlerine neden Hulk, Thor ve Thanos gibi diğer Marvel karakterlerini neden eklemediği henüz bilinmiyor. Bakalım Samsung bu kılıflar ile Note 10 ve Note 10+ modellerinin satış rakamlarını bir nebze de olsa arttırabilecek mi?

Galaxy Note 10