Galaxy Note 10, 4K ekranla gelecek!

galaxy note 10

Samsung’un önümüzdeki yıl satışa sunacağı Note serisinin yeni modeli 4K çözünürlüğünde devasa bir ekrana sahip olabilir. İşte Galaxy Note 10 hakkındaki ilk detaylar.

Bilindiği üzere Samsung önümüzdeki yılın ilk çeyreğine S serisinin yeni modeli, son çeyreğine doğruysa Note serisinin yeni modeli ile karşımıza çıkacak. Henüz Galaxy S10’un çıkmasına bile 5 aydan fazla bir süre var. Hal böyleyken şimdiden Galaxy Note 10 üzerine bazı söylemler ortaya çıkmaya başladı.

Galaxy Note 10 devasa bir ekranla gelecek

Galaxy Note 10 hakkında ortaya atılan bazı söylemlere göre, Samsung Note serisinin yeni modeliyle ekran boyunu 6.6 inçe yükseltmek istiyor. Bu şimdiye kadar bir telefonda kullanılan en büyük ekran olacak. Bilindiği üzere şimdilik en büyük ekrana sahip olan telefon iPhone XS Max. Xs Max’ın ekran boyutu yaklaşık olarak 6.5 inç.

Galaxy Note 10 ekran konusunda hayli iddialı bir model olacak diyebiliriz. Keza Samsung ekran boyutu ile birlikte ekran çözünürlüğünü de önemli ölçüde arttıracak. Aynı söylenti kaynağına göre Note 10 ekranı 4K çözünürlüğünde olacak.

Elbette bunların bir söylentiden ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor. Az önce de belirttiğimiz üzere, Note 10’un çıkmasına şimdilik çok uzun bir süre var. Muhtemelen Note serisinin yeni modeli 2019’un Eylül ayında tanıtılacaktır. Galaxy S10’un ise Mart ya da Nisan ayında raflardaki yerini alması bekleniyor.

11 inçlik iPad Pro dayanıklılık testinde sınıfta kaldı