Apple Watch Nike+ için yeni kordonlar satışa sunuldu

apple watch nike 1

Apple’ın Nike arayüzüne sahip akıllı saat modeli Apple Watch Nike+ için yeni kordon modelleri satışa sunuldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Hatırlanacağı üzere yeni nesil Apple Watch modelleri, iPhone XS, XS Max ve XR’ın da tanıtıldığı Eylül ayındaki özel etkinlikte su yüzüne çıkmıştı. Selefi modellerden tasarım açısından da farklı bir noktada bulunan yeni Apple Watch, kısa süre önce ülkemizde de satışa sunuldu.

Hemen baştan belirtelim, normal bir Apple Watch ile Apple Watch Nike+ arasında herhangi bir fiyat farkı bulunmuyor. Zaten iki model arasında teknik özellikler tarafında da bir fark yok. Nike+ versiyonunun tek farkı Nike tarafından tasarlanan özel hatlara ve bazı uygulamalara sahip olması.

İlk olarak satışa sunulduğunda 3 farklı kordon seçeneğine sahip olan Apple Watch Nike+ için 6 farklı seçenek daha geldi.

Yeni kordon seçeneklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

apple watch nike

Bu kordonlar henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. Fakat mevcut satışta olan Nike+ kordonları için 349TL’lik bir fiyat belirlenmiş durumda. Muhtemelen yeni gelen kayış ve kordon fiyatları da 350TL seviyelerinde olacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Apple Watch 4 ülkemizde ilk olarak 3499TL’den satışa sunulmuştu. Apple yeni iPad modellerini tanıttığı etkinlik sonrasında fiyatları düzenleyerek indirime gitti. Son düzenleme sonrasında Apple Watch 4 fiyatı da 3099TL’ye düştü.

Yeni bir Xbox One konsolu geliyor