Galaxy M serisi için 6.000 mAh batarya

Galaxy Note 10 Plus 4

Akıllı telefonlar her gün yeni bir özellik yeni bir teknoloji ile karşımıza çıkarken değişmeyen nerdeyse tek şey batarya güçleri oldu. Samsung şimdi bu duruma bir nebze çare olacak Galaxy M serisine ait 6.000 mAh batarya gücüne sahip bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon uygulamaları cihazlara yüklendikçe her ne kadar telefonlarda yeni devrimler yaşansa da cihazların batarya ömürlerine aynı şekilde yansımıyor. Her akıllı telefon kullanıcısının artık model ve marka gözetmeksizin bataryalarından şikayetçi olduğunu görüyoruz. Hızlı sarj özellikteki cihazlar ve powerbankler her ne kadar bir nebze bu duruma çare olsa da hala istenilen seviyede değiller.

Galaxy M20 ve Galaxy M30 Hazırlığı

Bataryalarda durum böyle olunca birçok teknoloji devi yeni çareler arama peşinde. Samsung‘da bu sorunun giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu fikrin somut örneği ise bir reklam fotoğrafında görüldü. Fotoğrafta büyük puntolarla ‘6000’ yazıyor ve #GoMonster yazısı bulunuyor. Etiketteki M harfi de Galaxy M serisinde bu cihazın görüleceği fikri uyandı. Galaxy M20 ve Galaxy M30 serisi telefonlarının yakın zamanda piyasaya sürüleceğini düşünürsek bu iki cihazda bu bataryalar kullanılabilir.