Galaxy E5 ve E7 İçin Lollipop Güncellemesi Geliyor

galaxy e5 e7 android lollipop

Uygun fiyatlı ve bütçe dostu Galaxy E5 ve Galaxy E7 modelleri için Android 5.0 Lollipop sürümü güncelleştirmesi geliyor. Galaxy E5 ve Galaxy E7 için Lollipop güncellemesinin detayları haberimizde.

galaxy-e5-e7-android-lollipop-aliyor

Orta segmentin iddialı telefonları Galaxy E5 ve Galaxy E7 modelleri geçtiğimiz Şubat ayında duyurulmuş, ülkemizde de satışa çıkmıştı. Halen daha satışta olan modeller Android 4.4 KitKat ile kutudan çıkıyor. Herhangi bir güncelleme almayan modeller için Samsung yeşil ışık yaktı ve Android 5.0 Lollipop sürümünü alacaklarını duyurdu. Galaxy A5 ve A7’nin metal kasaya sahip olmayan versiyonları olarak karşımıza çıkan Galaxy E5 ve E7 modelleri, 1000 TL civarındaki fiyatlarıyla dikkat çeken modeller arasında.

Samsung’un Android 5.0 Lollipop güncelleme takviminde yerini alan modellere üçünü çeyrekte yani Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesinin dağıtılması bekleniyor. Yapılacak olan güncelleme ile birlikte cihazlarda daha verimli pil tüketimi, daha performanslı bir arayüz ve daha stabil bir kullanım deneyimi gibi iyileştirmeler bekleniyor. Öte yandan uygun fiyatlı modellere Lollipop güncellemesinin gelmesi güzel bir haber.

Galaxy S6 Plus Geliyor!