Galaxy Buds Live parçalarına ayrıldı!

Galaxy Buds

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live parçalarına ayrıldı. İşte detaylar.

Son dönemde kablosuz kulaklıkların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki artık pek çok üretici sattıkları telefonun yanında kulaklık bile vermiyorlar. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte kablosuz kulaklıkların fiyatı da önemli oranda düştü.

Bugün bir teknoloji mağazasına girdiğinizde 100 – 150 TL aralığına günlük rutin işlerinizi görebilen kablosuz bir kulaklık almanız mümkün.

Eğer beklentileriniz biraz fazlaysa bütçenizi arttırarak ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip farklı bir model de edinebilirsiniz.

Galaxy Buds Live tamiri çok kolay

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung imzalı Galaxy Buds Live’ın da üst düzey özellikleri vardı. Bunlardan birisi de aktif gürültü engelleme özeliğiydi. Buds Live küçük yapısından ötürü kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Peki bu kadar küçük bir kulaklığı tamir etmek ne kadar kolay? YouTube’ta bir kullanıcı kulaklığı parçalarına ayırdı ve Buds Live’ın tamirinin son derece kolay olduğunu gözler önüne serdi.

Küçük yapısına karşın hayli modüler bir tasarıma sahip olan Buds Live kolay tamir yönüyle de kullanıcıların dikkatini çekecek gibi.

Ülkemizde 1300 TL gibi ortalamanın üzerinde bir fiyata satılan Buds Live’ın ilgi görüp görmeyeceği ise soru işareti. Çünkü Huawei ve Xiaomi gibi markaların aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklıkları 700TL altında fiyatlara satılıyor. Dolayısıyla bu açıdan bakıldığında Galaxy Buds Live modelinin yüksek fiyatıyla başarılı olması zor görünüyor.

iPhone 12 çıkış tarihi belli oldu