Galaxy Ace 4 ve Ace Style Android 5.0’a Geçecek

Samsung’un düşük maliyetli akıllı telefonları arasında yer alan Galaxy Ace 4 ve Galaxy Ace Style da Android 5.0 Lollipop işletim sistemine kavuşacaklar.

Geçtiğimiz yılın son aylarında yayınlanan Android 5.0 Lollipop işletim sistemini kullanıcılarına ilk ulaştıran firmalar arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu hızlı başlangıç sayesinde övgü toplamış olsa da bu başarısını uzun vadede sürdürememiş gibi görünüyor. Firmanın amiral gemisi akıllı telefonları yeni işletim sistemine kavuşmuş olsa da, orta seviye Samsung akıllı telefonların büyük bölümü henüz güncellenmiş değil.

Samsung_Galaxy_Ace_4

Samsung Galaxy S4 Mini’ye yönelik olarak yayınlanmayacağı açıklandıktan kısa bir süre sonra bu telefona yönelik olarak yayınlanmaya başlayan Android 5.0 Lollipop işletim sistemine, sadece orta seviye Samsung telefonlar değiş düşük maliyetli olanlarda kavuşacak gibi görünüyor. Yeni işletim sistemine kavuşacak olan bu düşük maliyetli akıllı telefonların başında ise Galaxy Ace 4 ve Galaxy Ace Style geliyor.

Galaxy Ace 4 ve Galaxy Ace Style’ın 1 GB RAM ve Snapdragon 410 işlemciye sahip olan versiyonlarının Android 5.0 Lollipop’a geçeceği kesinleşirken, 512 MB RAM ve Snapdragon 400 işlemciye sahip olan versiyonların yeni işletim sistemine geçip geçmeyecekleri şimdilik belirsizliğini koruyor.

Facebook ve Google’dan Nepal Felaketzedelerine Yardım