Spotify Connect Keyfi 300 Cihazda

Spotify

Spotify uygulamasını kumanda şeklinde kullanıma açarak milyonlarca içeriğe daha rahat erişim olanağı sunan ve bağlantı, batarya ve ses kalitesi sorunlarını ortadan kaldıran Spotify Connect, uyumlu cihaz sayısını artırmaya devam ediyor.

Yaklaşık iki yıl önce kullanıma sunulan Spotify Connect, şimdiden aralarında hoparlör, ev ses sistemleri, akıllı TV’ler ve oyun konsolları olmak üzere 50’nin üzerinde dünya lideri markanın 300 ürününde kullanılabilir durumda.

Spotify

Akıllı TV’lerin yanı sıra, Sony PlayStation ile gerçekleştirilen işbirliği ile oyun konsollarını da kullanım alanına dahil eden Spotify Connect ile, PS3 ve PS4 cihazları üzerinden Spotify hesapları kontrol edilerek rahatça içeriklere erişim sağlanabiliyor.

Aralarında Polk, Definitive Technologies, Wren ve Phorus’un da yer aldığı yeni PlayFi markaları da Spotify Connect’i desteklediklerini duyurdu. Spotify Connect erişim alanına eklediği birçok ürünle müzik severlerin evlerinden milyonlarca şarkıya ulaşarak kolay ve sorunsuz bir müzik deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Akıllı Telefonlara Virüs Uyarısı!