Galaxy Note II İçin Android 5.0 Resmiyet Kazandı

Samsung bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden söylentileri nihayet doğruladı ve Galaxy Note II’nin Android 5.0’a kavuşacağını duyurdu.

Android işletim sisteminin yeni sürümü Android 5.0 Lollipop‘u geçtiğimiz aylarda kullanıcılara sunmaya başlayan Google, güncelleme politikası gereği telefon üreticilerine 18 aydan eski olan cihazları için yeni yazılımları yayınlamamalarını tavsiye etmiş olsa da bu öneri Samsung‘un eski bir akıllı telefonu için istisna yapmasına engel olmamış gibi görünüyor.

Galaxy_Note_II

2012 yılında piyasaya sürdüğü popüler phableti Samsung Galaxy Note II‘yi merakla beklenen yeni Android sürümünden mahrum bırakmak istemeyen Samsung, Note II için Android 5.0 Lollipop için işletim sisteminin yayınlanacağını duyurdu. Bir süredir konuşulan bu güncelleyi doğrulayan Samsung Poland, Android 5.0’ın ne zaman Galaxy Note II kullanıcılarına sunulacağını ise belirtmedi.

Galaxy Note II için yeni Android sürümünün yayınlanması diğer eskimiş telefon kullanıcılarını umutlandırmış olsa da, Samsung’un diğer telefonları için benzer bir uygulamaya gitmeyeceği ve Note II’nin Android 5.0’a kavuşan en eski akıllı telefon olarak kalacağı söyleniyor.

LG G3 Alana Sanal Gerçeklik Cihazı Hediye